SilverFit Mile update!

De SilverFit Mile heeft een update gehad! Een veelgehoorde wens is het zelf kunnen toevoegen van films en fotoroutes. Vanaf de nieuwe update is dit mogelijk! Onderstaand vertellen wij u meer over de veranderingen van de nieuwe update.

Nieuwe routes bij Reis door de tijd

Er zijn nieuwe Reis door de tijd routes beschikbaar: De Efteling, Rotterdam, Vught en Gorinchem.

Alle Filmroutes in kaart

We hebben een overzichtskaart toegevoegd met alle routefilms en Reis door de tijd routes die op de SilverFit Mile beschikbaar zijn. Op deze kaart kan je eenvoudig zien welke routes er allemaal beschikbaar zijn bij u in de buurt. De kaarten tonen een overzicht van de filmroutes in Nederland & België, Frankrijk, Europa en de rest van de wereld. U kunt de filmroutes vanuit de kaart openen om te gaan fietsen. Daarnaast is het nog steeds mogelijk om de route op de oude manier te openen.

Eigen films en fotoroutes

Vanaf nu is het ook mogelijk om zelf films en fotoroutes toe te voegen aan de SilverFit Mile. Deze kunnen vanaf een USB-stick afgespeeld worden of naar het systeem gekopieerd worden. 

Vraag de familie om een serie leuke foto’s van de cliënt op een USB-stick te plaatsen. Tijdens het fietsen kunnen zo leuke herinneringen opgehaald worden. Het is ook mogelijk om een film op de USB-stick te plaatsen. Zo kan er op de SilverFit Mile naar een eigen film gekeken worden, bijvoorbeeld van de omgeving. Wij geven graag tips over het maken van een mooie film!

Kleine veranderingen aan het menu

We hebben het menu wat opgefrist. Zo zijn de icoontjes die gebruikt worden opnieuw gemaakt, zowel die in het menu als de iconen die je ziet tijdens het fietsen. 

Verbeteringen Google Street View routes 

Het maken van een eigen route met onze Google Street View routemaker heb je misschien wel eens uitgeprobeerd. Zoals je gewend bent, kun je deze nog steeds via een USB-stick afspelen op de SilverFit Mile. In deze update hebben we de mogelijkheid toegevoegd om de Google Street View routes ook op te slaan op het systeem zelf. 

Uw suggesties zijn welkom!

Wij werken inmiddels alweer aan de volgende update. Natuurlijk horen we graag uw ideeën en suggesties. U kunt deze sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of u kunt ons bellen op nummer 0348-769110. Software updates zijn opgenomen in een serviceovereenkomst. Heeft jouw locatie nog geen serviceovereenkomst, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie bent u ook van harte welkom op onze gebruikersbijeenkomsten en trainingen.

Deel deze pagina: