Eigen materiaal toevoegen aan de SilverFit Mile

Vanaf nu is het mogelijk om zelf films en fotoroutes toe te voegen aan de SilverFit Mile. Vraag de familie van de cliënt om een serie leuke foto’s van vroeger te verzamelen. Tijdens het fietsen kunnen zo leuke herinneringen opgehaald worden. Het is ook mogelijk om een film op de SilverFit Mile te plaatsen. Zo kan er op de SilverFit Mile naar een eigen opgenomen film gekeken worden, bijvoorbeeld van de omgeving. 

Eigen materiaal toevoegen is mogelijks sinds de laatste software update van de SilverFit Mile. 

Hoe werkt het?

Om een eigen film- of fotoroute af te spelen steek je een USB-stick met een eigen video of een map met foto’s in de computer van de SilverFit Mile. Open vervolgens het tabblad ‘Eigen materiaal’. Er verschijnt een lijst met alle fotomappen en video’s die op de USB-stick beschikbaar zijn.

Interesse in de SilverFit Mile?

SilverFit levert ook tijdens de corona crisis in overleg en op gepaste wijze. Liever eerst een online demonstratie? Dat kan natuurlijk ook! 

Staat er al een SilverFit Mile op jullie locatie maar ontvangen jullie geen software updates? Software updates zijn opgenomen in een serviceovereenkomst. Voor vragen over een serviceovereenkomst of online demonstratie, neem gerust contact met ons op.

Deel deze pagina: