SilverFit 3D software update

Ons team heeft hard gewerkt aan een nieuwe functionaliteiten en het verder verhogen van de gebruiksvriendelijkheid van de SilverFit 3D. Onderstaand vertellen wij je meer over de veranderingen van de nieuwe update die onze klanten met een serviceovereenkomst automatisch ontvangen.

De populaire SilverFit 3D oefening ‘Stadswandeling’ is vernieuwd!

De oefening heet nu ‘Wandeling met de hond’ en is volledig opnieuw vormgegeven waardoor er nog meer te zien en te beleven is onderweg. De basisbeweging van het spel is hetzelfde gebleven: stappen op de plaats. Om cliënten extra te stimuleren is er de optie om een hond mee te laten lopen. Daarnaast kun je extra bewegingen toevoegen, zoals zijwaarts bewegen om een stilstaand object te ontwijken, een enkele hoge stap maken om over een drempel te stappen, meerdere hoge stappen maken om een brug op te lopen, te stoppen voor het stoplicht en met de arm naar voren reiken naar het knopje van het stoplicht.

De beveiliging van cliëntgegevens is aangescherpt

Privacyregels worden steeds belangrijker. Op de SilverFit 3D wordt informatie opgeslagen en voor veel organisaties (en cliënten) is het van groot belang dat dit zo veilig mogelijk gebeurt. Daarom hebben we drie extra beveiligingsopties aangebracht:

  1. Beveiliging van de databasegegevens: In het dagelijks gebruik van de SilverFit 3D merk je hier niets van.
  2. Beveiliging van de cliëntvideo’s: we hebben de beveiliging van de video’s die je met het systeem maakt aangescherpt.
  3. Aanpassen van de pincode: het nu mogelijk om de pincode van de cliëntadministratie aan te passen.

Nieuw beweegprogramma: Artrose

De keuzehulp is uitgebreid met een beweegprogramma voor Artrose. Dit beweegprogramma is gebaseerd op de KNGF-richtlijn Artrose (2018) en de NHG-standaard Hand- en polsklachten (2008). Dit beweegprogramma richt zich op de actieve oefentherapie. Het beweegprogramma bestaat uit 12 weken met elk twee sessies.

Keuzehulp up-to-date gebracht

De nieuwe oefening ‘Wandeling met de hond’ is toegevoegd en er zijn verbeteringen aangebracht, zoals meer consistent taalgebruik.

Geschatte tijdsduur van een oefenserie

Bij de oefenseries is een schatting toegevoegd van de tijdsduur per oefening en van de tijdsduur voor het doorlopen van de gehele serie.

Scores van ‘Volleybal’

De scores van de oefening ‘Volleybal’ zijn aangepast en verduidelijkt. Er worden nu bonuspunten gegeven voor een perfect getimede bal en wanneer de bal op de grond komt bij de tegenstanders.

Jouw suggesties zijn welkom!

Wij werken inmiddels alweer aan de volgende update. Natuurlijk horen we graag jouw ideeën en suggesties. Neem contact met ons op om deze door te bespreken. Voor meer informatie ben je ook van harte welkom op onze evenementen

Deel deze pagina: