SilverFit Flow update!

Met trots presenteren wij twee nieuwe spellen voor de SilverFit Flow! Vanaf de nieuwe update kan de huf-techniek getraind worden en kan er specifiek geoefend worden met gecontroleerd uitademen. Onderstaand vertellen we u meer over de nieuwe oefeningen en de overige nieuwe functionaliteiten in de update. 

Zeiltocht: nieuwe oefening gericht op gecontroleerd uitademen 

In de oefening Zeiltocht wordt de deelnemer gevraagd een bepaald doelvolume uit te ademen. De deelnemer mag hierbij niet te hard uitademen, zodat er een beroep wordt gedaan op zijn of haar controlerend vermogen. 

Paardenbloem: nieuwe oefening om te leren huffen

De oefening Paardenbloem is gericht op het aanleren van de huf-techniek in combinatie met een gecontroleerde ademhaling, volgens de Active Cycle of Breathing Technique (ACBT). De deelnemer kan met deze techniek eenvoudig en weinig belastend slijm ophoesten.

Sterrenpad: mogelijkheid tot omgekeerde besturing

In de oefening Sterrenpad, waarin het ademhalingsritme wordt geoefend, laat de deelnemer een meisje een verticaal pad volgen door in en uit te ademen. Hierbij stijgt het meisje als de deelnemer inademt en daalt het meisje als de deelnemer uitademt. Deze werking is niet voor iedereen intuïtief. Daarom hebben we aan Sterrenpad de instelling ‘Omgekeerde besturing’ toegevoegd. Wanneer je deze instelling gebruikt, dan stijgt het meisje als de deelnemer uitademt en daalt ze als de deelnemer inademt. De visuele weergave is dus precies omgekeerd.

Kleine verbeteringen

Ten slotte hebben we diverse kleine verbeteringen doorgevoerd die gericht zijn op de gebruiksvriendelijkheid en stabiliteit van de SilverFit Flow.

Uw suggesties zijn welkom!

Wij werken inmiddels alweer aan de volgende update. Natuurlijk horen we graag uw ideeën en suggesties. U kunt deze sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of u kunt ons bellen op nummer 0348-769110. Software updates zijn opgenomen in een serviceovereenkomst. Heeft jouw locatie nog geen serviceovereenkomst, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel deze pagina: