Virtuele fietstocht door de Efteling

Op vrijdag 22 november heeft het Prinses Máxima Centrum de primeur van onze nieuwste routefilm van de Efteling ontvangen. Kinderen die de Efteling niet kunnen bezoeken, genieten al fietsend op de SilverFit Mile toch virtueel van de magische ervaring van deze Wereld vol Wonderen.

Na de oplevering van een SilverFit oefenzaal voor kinderfysiotherapie in 2018 besloot onze cameraman Mark de Vries samen met SilverFit iets extra’s te doen voor de kinderen van het Prinses Máxima Centrum Centrum. In samenwerking met de Efteling heeft hij een schitterende routefilm gemaakt van de Efteling met de iconische muziek eronder. Doordat er meerdere fietsen aangesloten kunnen worden op de SilverFit Mile kunnen ook broers, zussen, ouders, opa’s en oma’s delen in het plezier.

"Erg leuk geworden en ook zeker een toevoeging aan het programma Maximaal Bewegen waarmee we de kinderen hier zo maximaal mogelijk in beweging willen houden."
Floortje Engels, Kinderfysiotherapeut

Alle overige SilverFit klanten met een serviceovereenkomst ontvangen de Efteling film tijdens de SilverFit Mile software update.


Deel deze pagina: