Fietsen door de wondere wereld van de Efteling

De Efteling heropent vandaag haar deuren. Ouderen die de Efteling niet kunnen bezoeken, kunnen al fietsend op de SilverFit Mile of de SilverFit Alois toch genieten van de Wereld vol Wonderen.

In samenwerking met de Efteling heeft onze cameraman Mark de Vries een schitterende routefilm gemaakt van de Efteling met de iconische muziek eronder. Deze routefilm staat sinds de laatste software update op de SilverFit Mile en de SilverFit Alois.

Doordat er meerdere fietsen aangesloten kunnen worden op de SilverFit Mile en de SilverFit Alois kunnen meerdere cliënten, op gepaste afstand, delen in het plezier.

Interesse?

SilverFit levert ook tijdens de corona crisis in overleg en op gepaste wijze. Liever eerst een online demonstratie? Dat kan natuurlijk ook! 

Staat er al een SilverFit Mile of SilverFit Alois op jullie locatie maar ontbreekt de Efteling route? Software updates zijn opgenomen in een serviceovereenkomst. Voor vragen over een serviceovereenkomst of online demonstratie, neem gerust contact met ons op.

Deel deze pagina: