SilverFit Newton Update!

Ons team heeft hard gewerkt aan een verbeterde gebruikersinterface van de SilverFit Newton. De SilverFit Newton werkt nog zoals voorheen, maar is geheel in een nieuw jasje gestoken. Onderstaand vertellen wij u meer over de veranderingen van de nieuwe update.

Verbeterde gebruikersinterface

Deze nieuwe interface zorgt voor een overzichtelijker en informatiever geheel. Zo wordt voor iedere oefeningscategorie informatie weergegeven over de oefening, waardoor direct duidelijk is hoe de oefening ingezet kan worden. Verder staat nu bovenin het scherm waar u zich bevindt in het menu en welke cliënt is aangemeld. Hierdoor bewaart u het overzicht en kunt u makkelijk navigeren binnen het programma.

Instellingen voorafgaand aan oefening beter zichtbaar

De gekozen instellingen van een oefening zijn zichtbaar gemaakt in het oefeningstartscherm. Voor u de oefening start ziet u direct hoe de oefening is opgebouwd zonder dat het instellingenscherm hiervoor geopend hoeft te worden. Gebruikt u de Newton met verschillende oefenapparaten? Dit scherm toont tevens met welk oefenapparaat het systeem is verbonden en u kunt opgeven welk gewicht is ingesteld op het oefenapparaat. Dit gewicht kan later teruggevonden worden in het scoreverloop.

Opgeslagen oefeninstellingen kunnen nu aangepast worden

Het is vanaf nu mogelijk om de instellingen van een eerder opgeslagen oefening aan te passen zonder dat er een nieuwe oefening aangemaakt moet worden. Hierdoor kunt u achteraf nog kleine wijzigingen in de instellingen maken zodat de oefening precies op uw cliënt afgestemd blijft. U kunt dit voor een cliënt aanpassen vanuit het cliëntprofiel.

Het gebruikte gewicht in het scoreverloop

Zoals hierboven al even is genoemd, is het op het oefeningstartscherm mogelijk om aan te geven met welk gewicht er geoefend gaat worden. Indien er een gewicht is ingevuld kan dit achteraf worden weergegeven bij de cliëntscores. Bij de cliëntscores kunt u kiezen wat er weergegeven wordt: de behaalde of het gebruikte gewicht. Dit geeft u meer inzicht in het trainingsverloop, ook wanneer de oefening verzwaard wordt door een hoger trainingsgewicht.

Uw suggesties zijn welkom!

Wij werken inmiddels alweer aan de volgende update. Natuurlijk horen we graag uw ideeën en suggesties. U kunt deze sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of u kunt ons bellen op nummer 0348-769110. Voor meer informatie bent u ook van harte welkom op onze gebruikersbijeenkomsten en trainingen

Deel deze pagina: